top of page

Visíta'ns:​

 

​Muntaner, 231, 3º2ª
08021 Barcelona


 

 

Truca'ns:​

 

 T: 93 201 88 19

 F: 93 414 46 86

​ 

 

 

© 2014 Peral & Rovira Advocats

Contacta:​

 

peralroviraabogados@gmail.com


 

 

 

Peral & Rovira és un prestigiós despatx d’advocats de Barcelona, especialitzat en l’àrea de dret civil, constituïda l’any 1991 per Mª del Mar Rovira Mirambell i Encarnación Peral Pérez.

Va ser constituït per sumar coneixements i dedicació exclusiva en totes les especialitats del dret civil, formant un equip que permet oferir als clients un servei eficaç i de màxima qualitat.

Oferim diversitat d'alternatives als nostres clients perquè puguin optar per la solució que més s'adapti a les seves necessitats i expectatives. Treballar en equip ens permet conèixer en profunditat tots els assumptes de manera que els nostres clients obtinguin sempre una solució a totes aquelles qüestions que necessiten una resposta ràpida i eficaç.

La filosofia del despatx és oferir una atenció personalitzada i aconseguir el màxim grau de confiança en les relacions professionals amb els nostres clients, oferint així mateix uns serveis professionals de màxima qualitat a uns honoraris ajustats.

 

La nostra dedicació exclusiva al dret civil ens permet oferir solucions en les següents especialitats jurídiques: divorcis, separacions, herències, propietat horitzontal, arrendaments urbans, reclamacions civils, accidents i indemnitzacions, redacció de contractes, incapacitacions legals, tuteles, curatela, adopció, filiació, etc.

 

 
 
 
      
T. 93 201 88 19
             peralroviraabogados@gmail.com

 

CONTACTA 
AMB NOSALTRES

¡Bien! Mensaje recibido

bottom of page