top of page
      
T. 93 201 88 19
             peralroviraabogados@gmail.com

 

CONTACTA 
AMB NOSALTRES

¡Bien! Mensaje recibido

 EL NOSTRE EQUIP

Peral & Rovira és un prestigiós despatx d'advocats de Barcelona, format per un equip d'especialistes a l'àrea de dret civil, constituït l'any 1991 per les lletrades Encarnación Peral Pérez  i  Mª del Mar Rovira Mirambell. 

Visíta'ns:​

 

​Muntaner, 231, 3º2ª
08021 Barcelona


 

 

Truca'ns:​

 

 T: 93 201 88 19

 F: 93 414 46 86

​ 

 

 

© 2014 Peral & Rovira Advocats

Contacta:​

 

peralroviraabogados@gmail.com


 

 

 

LA NOSTRA FILOSOFIA

 

La filosofia del nostre despatx es proporcionar-li suport professional i humà necessari en l’àmbit legal i jurídic, per resoldre tots aquells problemes jurídics i judicials als que hagi de fer front al llarg de la seva vida. La nostra experiència en el sector ha demostrat que som els millors oferint les solucions idònies a cada cas en concret.

La nostra prioritat es la mútua confiança basada en la transparència i la fluïdesa de les comunicacions i el tracte amb el client, amb la característica afegida, però no menys important, de oferir uns preus ajustats i assequibles per a que qualsevol client pugui accedir millor al nostre servei professional.

Quan un client ens confia el seu problema, les seves preocupacions i els objectius que desitja aconseguir des de el nostre despatx se l’hi ofereixen les millors solucions –de tenir diferents- i se li aconsella amb tota claredat quina és la millor d’elles  i el motiu per que aquesta solució que se li ofereix és la més adequada.

Cada assumpte que portem és prioritari per al professional que el defensa, sense que existeixin més endarreriments què als que puguin originar-se per causes externes. Una de les nostres prioritats és donar la màxima celeritat als procediments tant judicials com extrajudicials, doncs entenem que una justícia lenta no és justa.

L’equip d’advocats del nostre despatx pot oferir la millor solució als seus problemes en les matèries relatives a l’habitatge, accidents i indemnitzacions, reclamacions de quantitat, impagaments, divorcis, herències, incapacitacions legals, filiació i qualsevol altre matèria regulada pel nostre ordenament jurídic civil.

 

 

 

 

d

 

 •  

 •  

   

   

   

   

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Dec

 

 

 

bottom of page